Berghs laddar för att bidra med positiv energi!

  • Berghs laddar för att bidra med positiv energi!

1 januari 2020 flyttar Berghs School of Communication från city till Norra Djurgårdsstaden och Gasverket. I vår egen fantastiskt vackra profilbyggnad får vi en unik möjlighet att kombinera vår passion för kreativitet med hållbarhet för såväl människa som samhälle och miljö. Vårt nya hem är designat i tre sammanlänkade våningsplan som rymmer utbildningsytor, café, coworking, men också en scen för kunskap, kultur, entreprenörskap och möten!

Om bara två månader flyttar Berghs Soc in i en av Gasverkets centrala fastigheter på hela 3500 kvadratmeter. Det fd reningshuset kommer att få tre våningsplan. Nedre planet är designats speciellt för lärande och skapande aktiviteter. På entréplan sätts samverkan, energi, inspiration, mat & dryck i centrum. Det övre planets generösa ytor är till för möten, samtal och kontorsarbete.

Berghs ambition är att bidra till att utveckla Gasverket till en inkluderande och dynamisk plats att vara och verka på! Och det kommer att finnas flera olika möjligheter att besöka Berghs, som att gå utbildningar och kurser eller anmäla sig till öppna föreläsningar och events. Aulan med plats för upp till 300 personer går att hyra, liksom lektions- och mötesrum. För den som vill sitta in i en pulserande hub för kommunikation och kreativitet finns även plats i husets coworking-space. Där kan företag och frilansare hyra platser eller en egen yta.

Energi är en del av Berghs dna och huset kommer att leva från tidig morgon till sen kväll. 200 studenter, ca 2000 kursdeltagare och 100-talet företag är aktiva i lokalerna under året. Till det kommer våra många fantastiska lärare, runt 800 personer från kommunikationsbranschen. Sist men inte minst kommer vi att välkomna ytterligare tusentals personer till öppna föreläsningar och event på morgon, kväll eller helg.