Society of Lifestyle

  • Society of Lifestyle

En unik designupplevelse

I januari 2020 öppnade vi dörrarna till vår nya Studio Stockholm: Ett 900 m2 universum fyllt med inspiration och design. Alla våra fyra märken House Doctor, Meraki, Nicolas Vahé och Monograph är representerade i Studio Stockholm. Det här är en plats där vi presenterar våra kollektioner för kunder, partners och press. Vi vill göra varje besök i våra studior magiska – och det kan vi göra i dessa fantastiska omgivningar. Byggnaden Hus 20 i Gasverket och dess unika egenskaper passar perfekt med våra varumärkens identiteter. Vi har haft en studio i Ikast, Danmark i många år och att öppna en i Sverige är en fantastisk förlängning som vi har arbetat med under en tid.

Sveriges huvudstad är en plats där vi vet att många av våra kunder som kommer från hela världen kommer att älska att besöka. Så när vi bjuder in dem att se våra kollektioner i vår Studio Stockholm har de den perfekta möjligheten att också se och uppleva Stockholm – och inte minst Gasverket.

Vi är så glada över att vara bland de första som etablerar sig i Gasverket och vi ser mycket fram emot att följa den fortsatta utvecklingen av det kommande stadsområdet.